tag:blogger.com,1999:blog-6438116756173859384.post4459767476627431887..comments2023-10-22T16:11:26.883+03:00Comments on *naked under the blankets: μένεις πάντα μισό βήμα πιο πίσωKathttp://www.blogger.com/profile/04493372039933476168noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6438116756173859384.post-70309428331909632992014-02-23T15:54:05.586+02:002014-02-23T15:54:05.586+02:00Ρεβυθοκεφτέδες Σάμου
Υλικά
1/2 κιλό ρεβίθια
2-3...Ρεβυθοκεφτέδες Σάμου<br /><br />Υλικά <br />1/2 κιλό ρεβίθια <br />2-3 κρεμμύδια τριμμένα <br />Δυόσμο μπόλικο ψιλοκομμένο <br />1-2 κούπες αλεύρι <br />Αλάτι <br />Πιπέρι <br />Νερό <br /><br />Βήματα<br />Μουσκεύουμε τα ρεβίθια για 2 24ωρα σε άφθονο νερό. <br /><br />Σουρώνουμε τα ρεβίθια και τα πολτοποιούμε σε γουδί ή στο multi (να γίνουν τρίμματα). <br />Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το δυόσμο, αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. <br />Ρίχνουμε το αλεύρι και νερό και τα ανακατεύουμε ώστε να γίνουν μια πηχτή μάζα. <br />Παίρνουμε μία κουταλιά από το μίγμα και το ρίχνουμε σε καυτό λάδι. <br />Μόλις ροδίσει από τη μία πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη. <br />Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6438116756173859384.post-86004719788191808922014-02-19T13:24:41.226+02:002014-02-19T13:24:41.226+02:00fovera logia kai foveri photo.fovera logia kai foveri photo.Johttps://www.blogger.com/profile/10620020000336834416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6438116756173859384.post-10188263609736840642014-02-19T08:45:08.119+02:002014-02-19T08:45:08.119+02:00τρεις προτάσεις, αρκετέςτρεις προτάσεις, αρκετέςSocratεs Rallishttps://www.blogger.com/profile/12107486396166012205noreply@blogger.com