Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

μένεις πάντα μισό βήμα πιο πίσω

omixlh 053
επιτάφιοι περίπατοι
εμείς μπροστά
και στους ώμους αυτό που ήμασταν

3 σχόλια:

Socratεs Rallis είπε...

τρεις προτάσεις, αρκετές

Jo είπε...

fovera logia kai foveri photo.

Ανώνυμος είπε...

Ρεβυθοκεφτέδες Σάμου

Υλικά
1/2 κιλό ρεβίθια
2-3 κρεμμύδια τριμμένα
Δυόσμο μπόλικο ψιλοκομμένο
1-2 κούπες αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Νερό

Βήματα
Μουσκεύουμε τα ρεβίθια για 2 24ωρα σε άφθονο νερό.

Σουρώνουμε τα ρεβίθια και τα πολτοποιούμε σε γουδί ή στο multi (να γίνουν τρίμματα).
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το δυόσμο, αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το αλεύρι και νερό και τα ανακατεύουμε ώστε να γίνουν μια πηχτή μάζα.
Παίρνουμε μία κουταλιά από το μίγμα και το ρίχνουμε σε καυτό λάδι.
Μόλις ροδίσει από τη μία πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη.
Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε